Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Πρακτικά διοικητικού συμβουλίου 3-2-2013



Κυριακή 3-2-2013

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με χαιρετισμό του προέδρου προς όλους και συνεχίστηκε με τα προς συζήτηση θέματα, τα οποία ήταν:

  • Ο απόηχος της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου στις 27-1-2013.
  • Ο εξωραϊσμός του χώρου των γραφείων. Πάνω στο θέμα αυτό, η  πρόταση του προέδρου ως «σολομώντεια» λύση για  το άνοιγμα του παραθύρου σε πόρτα στο χώρο των γραφείων, δεν έγινε δεκτή από τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, τα οποία εισηγήθηκαν να προχωρήσουμε σε σχετική αίτηση προς την πολεοδομία, όπως μας παραπέμπει το έγγραφο του δήμου (αυτό που πήραμε ως απάντηση από το δήμο στη δικιά μας επιστολή), προκειμένου να εξασφαλίσουμε τις νομότυπες άδειες για οποιαδήποτε ανακατασκευή ή εξωραϊσμό του οικίσκου των γραφείων και φυσικά με την προϋπόθεση ότι όλα τα κονδύλια θα προέλθουν από χορηγούς.
  • Η ηλεκτρονική καταχώρηση του περιουσιολογίου του συλλόγου. Σε μια πρώτη καταγραφή από το διοικητικό συμβούλιο διαπιστώθηκε μεταβολή (αύξηση ή μείωση) σε κάποια στοιχεία της περιουσίας του συλλόγου, όπως για παράδειγμα ότι αυξήθηκε ο αριθμός των καρεκλών, των τραπεζιών, των βιβλίων της βιβλιοθήκης ή ακόμα ότι ένα ηλεκτρικό καλοριφέρ και ένας ανεμιστήρας (που ήταν δωρεές μελών) αποσύρθηκαν επειδή δεν λειτουργούσαν. Το δεύτερο καλοριφέρ που υπήρχε στο χώρο των γραφείων επιστράφηκε στο δωρητή ύστερα από απαίτηση του.
  • Η διοργάνωση του αποκριάτικου χορού. Ως ημερομηνία διεξαγωγής του χορού αποφασίστηκε η 9-3-2013. Ακόμη έγινε συζήτηση για τον τόπο διεξαγωγής του χορού και για το μενού.
  • Ημερομηνία του επόμενου συμβουλίου ορίστηκε η 3-3-2013.
Ακόμη έγινε προσκόμιση ιστορικών εγγράφων που αφορούν τον οικισμό.